снимка: pixabay.comНа тези избори за президент на САЩ се очаква рекорден

...
снимка: pixabay.comНа тези избори за президент на САЩ се очаква рекорден
Коментари Харесай

Повече от 22 милиона американци вече са гласували на изборите

снимка: pixabay.com

На тези избори за президент на Съединени американски щати се чака рекорден брой дали своят вот. Това се дължи на новата система, която беше определена. 

Експерти предвиждат, че тази година вота си може да дадат 150 милиона души

Повече от 22 милиона американци към този момент са дали своят вот на изборите - рекордно огромен брой, който се дължи на ентусиазма на демократите и на пандемията, трансформирала метода, по който гласоподава страната, съобщи Асошиейтед прес и Българска телеграфна агенция.

До петък вечер са регистрирани 22,2 милиона гласа, които съставляват 16% от тези, дадени на президентските избори през 2016 година Осем щата още не оповестяват систематизираните си данни, защото гласоподавателите там имат две седмици за гласоподаване. Активното гласоподаване на американците дава съображение на специалисти да предвиждат, че тази година вота си може да дадат 150 милиона души и изборната интензивност да бъде най-високата на президентски избори от 1908 година

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР